Færøerne

Færøerne"Skæbnens børn" - stor konference i 2018

 

I Marts 2018 afholdtes på Færøerne den første konference om stress og traume. ”Skæbnens børn” var temaet, og baggrunden var, at der på Færøerne var tradition for at traumer forbigik man i tavshed med de konsekvenser, det kan have for mistrivsel. Det kunne være i forbindelse med de mange, der omkom på havet.


Færøerne er et lille samfund med kun omkring 50.000 indbyggere, og hovederhvervet er fiskeri. Drukneulykker på havet har undertiden ramt alle voksne mænd i en hel bygd.


Arrangørerne af konferencen, Sigbritt við Neyst Hansen og Ida Lón, havde tidligere i Danmark stiftet bekendtskab med TRE, som blev en integreret del af konferencen.


TRE på Færøerne


Interessen var så stor, at vi kunne starte et uddannelseshold med 16 deltagere, alle professionelle behandlere, hvoraf de fleste blev certificerede som TRE providers i januar 2019.


Meldingerne fra Færøerne lyder på stor interesse for arbejdet med TRE.

TRE Academy

TRE: Tension and Trauma Release Exercises

Uddannelse,  kurser, undervisning, supervision, individuelle sessioner, skræddersyede arrangementer

- KONTAKT -

Ole Ry

Email: info@holoworld.dk 

Telfefon: +45 21257065

Colette Markus

Email: colette@markus.dk

Telefon: +45 21265257


TRE® denotes TRE®'s registered trademark. Dr. David Berceli holds the Copyright/©, Trademark and Service Mark (SM) for all TRE® training materials and the TRE® process. All rights to use is reserved and TRE® FOR ALL, Inc (TFA) (NGO) holds distribution rights. Also protected are: Trauma Release Process SM, Tension Release Process SM. TRE® website: http://www.treforall.org  psykoterapeut odense - sofus markus