tre uddannelse

UDDANNELSEN


Kort om TRE uddannelsen.

TRE uddannelsen er en 1 årig uddannelse, som kvalificerer dig til at lede andre sikkert gennem TRE processen, både individuelt og i grupper. 

Det kan også blot være en mulighed for dyberegående personlig heling. Der er tale om et internationalt uddannelsesformat, hvor alle vil tilegne sig de samme grundlæggende færdigheder, uanset hvor i verden uddannelsen foregår.


Uddannelse hos TRE academy.

Hos TRE academy lægger vores 2 erfarne undervisere vægt på både at favne teorien, samt praktisk erfaring med klienter. Ved uddannelsens afslutning vil du være klædt på til at stå på egne ben som underviser.


Vi har uddannelses grupper i danmark og i andre lande, hvor vi vuderer, at TRE vil være gavnligt. Hvis du vil vide mere om næste uddanelsesstart, kan du se datoerne her. Du bliver Certified TRE® Provider, som vi på dansk kan oversætte med Certificeret TRE-udbyder. Du vil erhverve dig et unikt værktøj, både personligt, relationelt og fagligt. Uddannelsen er bygget op omkring 2 moduler af tre dages varighed. Dertil kommer egenerfaring med TRE, praktik, konsultationer, supervision, peergruppemøder og litteraturstudier – sammenlagt et forløb over
et års tid. Vi bruger eksterne TRE instruktører til at varetage de individuelle sessioner, da vi mener, at det er vigtigt at opleve og blive inspireret af andre underviseres tilgang til metoden. 


Da det for nogen kan være overvældende at lave TRE øvelserne, er det vigtigt at provideren ved hvad de skal holde øje med.

- Underviserne - 


Colette Markus

psykoterapeut MPF, certificeret TRE træner er underviser på den danske udgave af TRE.

Ole Ry

speciallæge i psykiatri, certifiet TRE trainer er underviser på den engelske udgave af TRE.- Optagelse -


TRE uddannelsen er for dig, som ønsker at fordybe dig i TRE metoden, og samtidig blive klædt på til at kunne undervise. 


Der kræves ingen tidligere erfaring for at blive optaget på TRE uddannelsen.