Om TRE academy

Om TRE Academy

 

TRE Academy er en selvstændig virksomhed, grundlagt af Ole Ry og Colette Markus, som begge har beskæftiget sig med TRE siden 2009. Støttet af David Berceli fik vi etableret uddannelser i både Danmark, Mexico og Estland. Vi var fra starten begejstrede for metodens enkelthed og effektivitet.


Gennem årene har vi haft mulighed for at formidle TRE videre til rigtig mange mennesker, som derved har en fået en øget livskvalitet. Men vi ser et videre perspektiv end den blot enkeltes velbefindende. Vi ser en samfundsmæssigt betydning i at reducere følgerne af stress og traumer.


I de første år af vores virksomhed, var Susanne Andrés en ildsjæl i vores arbejde. Susanne døde alt for tidligt i 2015, men er stadig en inspirationskilde.

TRE Academy

TRE: Tension and Trauma Release Exercises

Uddannelse,  kurser, undervisning, supervision, individuelle sessioner, skræddersyede arrangementer

- KONTAKT -

Ole Ry

Email: info@holoworld.dk 

Telfefon: +45 21257065

Colette Markus

Email: colette@markus.dk

Telefon: +45 21265257


TRE® denotes TRE®'s registered trademark. Dr. David Berceli holds the Copyright/©, Trademark and Service Mark (SM) for all TRE® training materials and the TRE® process. All rights to use is reserved and TRE® FOR ALL, Inc (TFA) (NGO) holds distribution rights. Also protected are: Trauma Release Process SM, Tension Release Process SM. TRE® website: http://www.treforall.org  psykoterapeut odense - sofus markus