Mexico

Mexico


TRE Academy afholder årligt kurser i Mexico.

Vores arbejde i Mexico


Siden 2011 er vi hvert år kommet til Mexico, hvor vi har afholdt workshops for folk, som ønsker at lære TRE metoden til eget brug, eller som skal bruge det professionelt. Samtidig laver vi friviligt arbejde, hvor vi underviser i TRE for udsatte grupper, for hvem metoden vil være en stor hjælp til at kunne håndtere en for mange vedkommende barsk hverdag, f.eks. gadebørn eller behandlere, som arbejder i traumefyldte miljøer, og dermed selv risikerer at blive sekundært traumatiseret.


Behovet for traumehåndtering stort


Rigtig mange mennesker i Mexico er traumatiserede pga. trafficing, vold og overgreb fra såvel  regering, paramilitære grupper og narkobander.


Vores arbejde i Mexico har med al tydelighed vist os, hvor bredt TRE fauner: vi har arbejdet i et center for overlevende torturofre, gadebørn i Oaxaca, ledere i Mexicos største oliefirma, Pemex, flere psykoterapeutiske centre m.m.


Uddannelsesforløb en udfordring


I 2014 startede vi i en uddannelsesgruppe i Cuernavaca. Målet var, at de efterhånden selv lokalt kan overtage undervisningen og udbredelsen af TRE-metoden.


Det er – og har været - en udfordring at lave et forløb med en hel gruppe i Mexico, som strækker sig i over 1 år. Forholdene og afstandene er meget store i forhold til, hvad vi er vant til herhjemme, så der kan opstå mange hindringer undervejs. Men i februar 2015 fik vi certificeret de første 2, Lara Markus og Vero Pombo.


De har siden været meget aktive TRE undervisere, afholdt mange workshops og lavet en del frivilligt arbejde, bl.a. i forbindelse med jordskælvet i 2018.


I januar 2019 har vi startet en ny uddannelsesgruppe, så vi regner med, at vi i januar 2020 har flere certificerede TRE instruktører i Mexico.

TRE Academy

TRE: Tension and Trauma Release Exercises

Uddannelse,  kurser, undervisning, supervision, individuelle sessioner, skræddersyede arrangementer

- KONTAKT -

Ole Ry

Email: info@holoworld.dk 

Telfefon: +45 21257065

Colette Markus

Email: colette@markus.dk

Telefon: +45 21265257


TRE® denotes TRE®'s registered trademark. Dr. David Berceli holds the Copyright/©, Trademark and Service Mark (SM) for all TRE® training materials and the TRE® process. All rights to use is reserved and TRE® FOR ALL, Inc (TFA) (NGO) holds distribution rights. Also protected are: Trauma Release Process SM, Tension Release Process SM. TRE® website: http://www.treforall.org  psykoterapeut odense - sofus markus