TRE Udbydere

Hvem tilbyder TRE?

Du kan se en oversigt over certificerede TRE-udbydere og -trænere, både i Danmark og resten af verden her Vi anbefaler varmt at benytte certificerede udbydere. De her nævnte er de, som har ladet sig registrere på den TRE for All's hjemmeside. Derfor findes flere certificerede TRE providere end de her beskrevne. 


TRE© er et registreret varemærke, hvilket betyder, at det kun må benyttes med tilladelse. Denne tilladelse gives i almindelighed til certificerede TRE-udbydere/providers og trænere og de, der er ved at uddanne sig dertil.


Har man deltaget i et introduktionskursus eller lignende, kan man som regel selv lave øvelserne, men ikke formidle dem videre til andre. Det sker både for at beskytte den enkelte og for at kvalitetssikre arbejdet med TRE.TRE-udbydere kan have forskelligt erfaringsniveau:Certified TRE provider: har gennemført hele uddannelsen og kan tilbyde individuelle sessioner eller lede grupper.


Advanced certified TRE provider: har arbejdet med TRE i mindst 2 år efter uddannelsen, får regelmæssig supervision og deltager i uddannelsesaktiviteter. Man må så, ud over ovennævnte, tilbyde individuelle sessioner til studerende på uddannelsen.


TRE certification trainer & provider: har, ud over ovennævnte, gennemført en længevarende efteruddannelse og kan uddanne og certificere andre.


TRE mentor: kan udføre samme funktioner som en træner, men under trænerens ansvar.


Undervisere på uddannelsen:Colette Markus

Psykoterapeut MPF, certified TRE trainer 

Telefon: 40 27 59 51

Mail: Colette@markus.dk

www.markus.dk


Ulla Westlund,

Fysioterapeut, komplementær behandler, Advanced TRE provider

Tlf.: 40 50 87 11

Mail: info@dagenogvejen.dk

www.dagenogvejen.dk


Vi har et samarbejde med TRE trænere fra henholdsvis Italien og Mexico  samt flere TRE providere, som tager sig af de individuelle sessioner på uddannelsen, og som er fordelt over hele landet. 

Underviser på den engelsk sprogedeuddannelse: 


Ole Ry

Speciallæge i psykiatri MPF, certified TRE trainer

Telefon: +45 21 25 70 65

Mail: info@holoworld.dk